Waarom onze kenniskring?

De Pons Academie is een uniek initiatief van de Pons Academie, vooral bedoeld voor onze studenten en alumni. Onze kenniskring wordt door de deelnemers bijzonder inspirerend ervaren. Waarom dat zo is lees je hieronder:

Vanwege de interessante thema’s

Er komen op onze kenniskringbijeenkomsten veel interessante thema’s voorbij. De gastdocenten zijn altijd specialisten op hun gebied. Zeg nu zelf: het is een genot om mensen gepassioneerd over hun specialisme te horen vertellen. In het verleden kwamen thema’s voorbij zoals armoede en schuld; levend verlies; lifecourse criminologie; kinderen als getuige van huiselijk geweld; de vorming van de participatiesamenleving en Transactionele Analyse. Zelf geïnteresseerd in een thema? Geef het aan ons door en we kijken wat we kunnen doen.

Om contact te houden met je medestudenten en docenten van de opleiding

Naast de algemene bijeenkomsten zijn er ook bijeenkomsten die bedoeld zijn voor een specifieke groep alumni. We plannen regelmatig een uitwisselingsochtend voor iedereen die bij ons een trainers- of coachopleiding heeft gedaan. Voor de alumni van de management opleidingen organiseren we geregeld een Action Learning bijeenkomst en eens per jaar oefenen we de fysieke technieken met de studenten van de opleiding Allround Trainer Weerbaarheid ter voorbereiding van hun examen.

Vanwege de inspirerende en informele sfeer

Een goede sfeer vinden wij altijd belangrijk (daar willen wij ons ook mee onderscheiden), maar bij de kenniskring geven we daar nog een speciaal tintje aan. Dat doen wij met de uitgebreide lunch na de bijeenkomst, maar ook door onze gastdocenten voor te bereiden op een geanimeerde uitwisseling met nieuwsgierige professionals van divers pluimage. Het gebeurt dan ook regelmatig dat deelnemers dankzij de kenniskring ook los van de Pons Academie samen gaan werken.

kenniskring

Ontvang de nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Zoek binnen de website

kenniskring

Ontvang de nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Zoeken binnen de website