Cursussen Pons Academie

Soms zoek je verdieping op een bepaald thema en past het nog niet om een hele opleiding te doen. Volg dan één van onze cursussen en maak zo kennis met de Pons Academie. In één of twee dagen krijg je verdieping op een thema. En dat altijd in een goede en persoonlijke sfeer. Weet je welkom, wij ontvangen je graag!

Motiveren en Gedragsverandering

Zorgt een gebrek aan motivatie in je directe omgeving voor het missen van gestelde doelen? Ontdek wat ons gedrag bepaalt en ontvang de juiste handvatten bij het stimuleren van gedragsverandering.

Zaterdag 10 december

Omgaan met life events

Wil jij beter begrijpen wat life events met een mens kunnen doen zodat jouw ondersteuning effectiever is? Geef je dan op voor de cursus Omgaan met life events voor mensen die met mensen werken.

Dinsdag 29 november

Psychopathologie

Wil jij hen nog beter ondersteunen door te begrijpen wat zij doormaken? Wil jij weten op welke manier je escalatie kunt voorkomen? Geef je dan op voor de cursus Psychopathologie voor mensen die met mensen werken!

Maandag 21 november

Stress-sensitief werken

Wil jij leren hoe je je cliënten nog beter kunt helpen door in je hulp- of dienstverlening goed bij hen aan te sluiten? Geef je dan op voor de cursus Stress-sensitief werken voor mensen die met mensen werken!

Woensdag 22 februari

Veerkrachtig Weerbaar

Ga jij tijdens je weerbaarheidstraining of begeleiding graag all-in op beide aspecten, maar ontbreekt het je aan de juiste kennis? Krijg de juiste inzichten met de cursus veerkrachtig weerbaar.

Donderdag 9 november

Weerbaarheid en Emotieregulatie

Reik je leerlingen de nieuwste technieken aan om zichzelf in toom te houden wanneer emoties hoog oplopen en hun eigenwaarde te waarborgen op het moment dat deze in het gedrang komt.

Vrijdag 2 december