Referenties - Pons Academie

Complimenten voor de opzet van de opleiding! Zowel de opleidingsdagen, de intervisiebijeenkomsten als de stage; zeer leerzaam. Binnen een zeer korte tijd zoveel kunnen leren over het vak, het zelf opzetten van trainingen, de doelgroepen, thema’s etc. Professionele trainers, begeleiders, positief en opbouwend!

Miranda Otten-Aalders  |  Ministerie van Justitie en Veiligheid

Onze referenties op Springest

Er is binnen de opleiding veel aandacht geschonken aan didactische vaardigheden. Dit is voor mij echt van meerwaarde geweest.

Beney Kennet  |  Parlan

Bedankt voor deze opleiding! Ik heb veel kunnen leren doordat jullie een mooi team zijn met prettige, gekwalificeerde trainers die het beste voor hebben met de deelnemers. Doordat Pons Academie verbinding zoekt en veiligheid creëert gedurende de hele opleiding, heb ik het maximale uit de opleiding kunnen halen.

Mariek Slagter-Mentjox  |  Siriz

Ik heb tijdens bij Pons Academie geleerd dat je niet in je eentje hoeft te piekeren over een probleem.

Diederik Valentijn | Conaction

Door de mix aan docenten is het lesaanbod divers en uitgebreid, een grote meerwaarde als je het mij vraagt. Hierdoor kwam het wel eens voor dat er wat onduidelijkheden of vragen ontstonden als het ging om technieken of uit te voeren opdrachten. Ik heb het als heel prettig ervaren hoe snel er een antwoord en vooral ook geruststelling kwam bij deze vragen of onduidelijkheden, top.

Yanouck Teunissen | Centraal Orgaan opvang Asielzoekers